IMG_5387-bewerkt.jpg
Creating memories to fill
                  your heart and home
Over mij
me.jpg

Sinds ik mij kan herrinneren "heb ik wel iets met dieren" Maar eigenlijk gaat het veel  verder als dat!

lets call it an obsession!

Afgestuurd als paraveterinair in 2000 en een aantal jaar in de sector gewerkt. Ik heb er super veel geleerd, maar het was toch niet helemaal wat ik zocht. Dus terug naar school, dit keer Diermangement in Leeuwarden. Na 7 jaar in verschillende functies gewerkt te hebben in een groot concern was ik er klaar mee. Ik belandde in een burn out en moest op zoek gaan naar waar ik blij van werd. En dat was fotografie uiteindelijk kwam ik erachter ik wil met dieren werken, mijn creativiteit kwijt kunnen en mensen blij maken!

Inmiddels woon ik in Driel met mijn vriend en 3 papegaaien (die hond gaat er ook nog wel komen...)

Omringd door bossen en heide waan ik mij in walhalla van buitenfotografie en mee jou graag mee naar de mooiste plekjes 

Meet the staff!
IMG_4953.jpg
Ka'tje

Vice President

Ka'tje is een Senegal papegaai, ook wel een bonte boer genoemd.

25 jaar oud inmiddels en overgenomen van iemand die haar niet mee kon houden. Ze is super actief en vindt het heerlijk om mee te gaan locatie scouten en model staan.

IMG_5320.jpg
Jaco

Project manager

Jaco is een afrikaanse grijze roodstaart van inmiddels bijna 60 jaar oud. Hij is een beetje een pechvogel. Nadat hij een paar jaar geleden een flinke botontsteking heeft gehad aan zijn elleboog, moest helaas een van zijn vleugels worden geamputeerd.

IMG_7134.jpg
Loebas

Creative Director

Loebas is een 29 jarige valkparkiet die al het een en ander heeft meegemaakt. hij vindt het heerlijk om in de zon te zitten en een vrolijk deuntje te fluiten wat zo kenmerkend is voor valkparkieten