top of page
IMG_3236_edited.jpg

honden fotoshoot

Heb je ook honderden foto's van jouw maatje op je telefoon, zijn de wandelingen met hem of haar het geniet momentje van jouw dag? Eigenlijk wil je profesionele foto's van en met jouw lieverd die jarenlang meegaan, een tastbare herinnering waar je elke dag van kunt genieten

Met liefde maak ik unieke portretten van en met jouw hond op en prachtige locatie. Ik fotografeer in de regio van Arnhem, nijmegen, ede en omstreken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor een fotosessie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de posbank, maar de veluwezoom heeft heel veel prachtige locaties.

Voor het perfecte plaatje fotografeer ik met natuulijk licht 2 uur voor zonsondergang of na zonsopgang. Het licht is dan mooi zacht wat de mooiste beelden oplevert.

Hoewel sommige honden prima los kunnen staan en braaf blijven zitten is dat lang niet altijd het geval, sommige honden hebben nu eenmaal een vrije geest. In sommige gebieden mogen de honden niet los van de lijn of is het niet verstandig zoals in de stad. In dat geval fotografeer ik de honden aan een dunne fotografie lijn die ik naderhand in photoshop mooi kan wegwerken alsof het er nooit is geweest.

 

Tijdens de fotoshoot nemen we ruim de tijd om een mooie variatie aan portretten te maken. Er is geen tijdslimiet aan de sessie, gemiddeled duurt een fotoshoot 1 - 1,5 uur.

IMG_0427
IMG_0427

press to zoom
IMG_3603-bewerkt-2
IMG_3603-bewerkt-2

press to zoom
Floating_Block_Standard yara
Floating_Block_Standard yara

press to zoom
IMG_0427
IMG_0427

press to zoom
1/5

Kennismaking

Tijdens een telefoongesprek of email bespreken we uitgebreid hoe jouw fotosessie er uit komt te zien. Uiteraard maken we portretten van jouw bobbeke, maar super leuk als je zelf ook op de foto wilt om jullie band vast te leggen

Voorbereiding

Je ontvangt van mij een pdf met tips en tricks om de fotosessie soepel te laten verlopen voor jou en je maatje. Wat mee te nemen naar jouw fotosessie, kleding keuze etc.

Fotosessie

De fotoshoot duurt gemiddeld 1-1,5 uur waarin we tijd en ruimte hebben om een mooie variatie aan foto's te maken op de door jouw gekozen locatie

foto reveal

Na een paar dagen treffen we elkaar weer om jouw foto's uit te zoeken onder het genot van een drankje en lekkers. Of je nu kiest voor een prachtige wanddecoratie of een foliobox de keuze is helemaal aan jou. Ik ben er om jou te helpen en voorbeelden te laten zien wat er mogelijk is.

Wanddecoratie

Na 2-4 weken is jouw bestelling klaar en wordt persoonlijk bij ouw thuis afgeleverd.

Een volledig verzorgde fotoshoot, met begeleiding van start to finish om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten tijdens de fotoshoot en van jouw favoriete foto's thuis

€295
Inlc €100 tegoed om te besteden aan jouw favoriete producten
En al jouw favoriete foto's op een gepersonaliseerde usb stickGeen bijkomende reis- of administatie kosten 
Vraag vrijblijvend een kennismakings gesprek aan

 

Testimonials

portfolio

bottom of page