top of page
IMG_2400-bewerkt.jpg

Puppie nestshoot

Hoe waardevol is het om een foto van jouw nestje te hebben. Of het nu je eerste nestje is of dat je al een paar nestjes gefokt hebt. Het is en blijft bijzonder
Tijdens de sessie maken we een nestfoto waar alle pups netjes op een rijtje zitten. Geen zorgen hoe we dat voor elkaar krijgen, je krijgt duidelijke instructies hoe en wat wanneer je boekt. Het lukt altijd!

Natuurlijk maken we ook van elke pup en de moederhond individueel portretten, superleuk en waardevol om met de nieuwe baasjes mee te geven wanneer ze verhuizen
dalmatier pups
Wanneer boek ik een nestshoot?

Zodra jouw hond drachtig is en je weet de geschatte bevaldatum kun je al een datum bij mij inplannen. Wanneer je weet hoeveel pups er zijn en de pups 2 weken oud zijn spreken we een definitieve datum en locatie af en ontvang je de factuur.

Een nestshoot is het fijnste om te doen wanneer de pup 6 of 7 weken oud zijn. Dan hebben ze de eerste inenting gehad en zijn ze enigzins beschermd om naar buiten te gaan.

Ook hebben we dan wat speling qua afspreken mocht het slecht weer zijn en voordat ze naar hun nieuwe baasje verhuizen
 
IMG_6003-bewerkt.jpg
Waar wordt de sessie gehouden?

Met 6 weken kunnen de pups best al wat aan, maar kun je niet al te ver reizen of wandelen dus de nestshoot zal in een natuurgebied bij jou in de buurt zijn. Samen bespreken we wat een fijne locatie is om de pups mee naartoe te nemen. 

Of als je een ruime en weelderige tuin hebt is dat ook bespreekbaar
 

Prijs Nestshoot

Fotosessie zonder tijdsdruk (gemiddeld 1 uur)
Nestfoto van alle pups en evt moederhond
Individuele portretten
Foto afdrukken binnen 3 weken 

€195

bottom of page