top of page
Zoeken

Mijn favoriete locaties

Bijgewerkt op: 13 apr. 2021

Mijn top 3 favoriete plekjes om een honden fotoshoot te doen in de regio arnhem eo. Wil jij foto's maken van jouw hond op een leuk plekje? Ik geef je 3 tips waar je heen kunt en waarom het mijn favorieten zijn om een fotoshoot te doen met een hond.


Honden fotoshoot in oosterbeek
Husky in Oosterbeek

Als hondenfotgraaf ben ik altijd op zoek naar leuke locaties om een fotoshoot te kunnen doen. Aangezien ik in betuwe woon ben ik in de buurt van heel veel prachtige plekjes rondom arnhem, ede en nijmegen.

“Van prachtige parken, heerlijke bossen en paarse heide er zijn genoeg plekjes om een fotoshoot met jouw hond te plannen”

Ook een stad als Arnhem of nijmegen zijn super gave locaties te vinden om een hondenfotoshoot te kunnen doen.


Oosterbeek

Oosterbeek staat internatinaal andere bekend om de slag om Arnhem. De kenmerkende engelse telefoon is een van de meest kenmerkende punten voor mij. Super leuke plek om een fotoshoot mee te beginnen. Het hartensteinpark ligt er vlak achter met prachtige oude bomen, bloeiende struiken en laantjes is dit echt een locatie die bij favoriet is geworden door de veelzijdigheid.


Wil je meer en ben je in voor een actieve fotoshoot en wil je een stukje erbij wandelen kunnen we doorlopen naar het bos de hemelse berg. Een heerlijke wandeling die leid naar een super schattig prieeltje midden in het bos.


 

Jufferswaard

Vlak naast de parenco fabriek in Renkum ligt een zeer gevarieerd natuurgebied waar ik super graag kom. Het terrein is een oude steenfabriek waar hier en daar nog restanten van staan, waar je hele interessante foto's van jouw hond kunt maken. Lage muurtjes, oude stenen overgroeid met bramen struiken, maar ook stromende beekjes en uitzicht over de rijn zijn er te vinden.


Ben je op zoek naar een hondenfotosessie in de natuur en een urban feel dan ben je hier zeker aan het goede adres.

 

Doorwerth

Soms kun je maar moeilijk kiezen wat een favoriet plekje is zelf binnen een regio, Doorwerth is er zo een voor mij. Het kasteel is natuurlijk een een fantastisch startpunt met de kasteelmuren en kernmerkende deuren, van hier uit loop je door de prachtige bossen en rhodondederons naar de cascade waterval met de grote rotsblokken van natuursteen. Na afloop kun je heerlijk een kopje thee drinken in het cafe (wanneer het weer open mag)


Aan de andere kant van doorwerth loop je tussen de prachtige lange bomen lanen en boomstammen. Of mischien bovenop landgoed Duno met de prachtige bloeiende azalea laan en uitzicht over de rijn.
 

Natuurlijk zijn er nog veeeeel meer locaties waar ik graag heen om fotoshoots met een hond, paard of papegaai te doen. Ik kan nog wel even doorpraten over alle prachtoge locaties die de veluwe te bieden heeft en dat doe ik met alle liefde. Maar met deze top 3 van mijn favoriete locaties krijg je een beetje een idee waar ik mee naartoe neem wanneer je een fotoshoot bij mij boekt.


Neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie voor een fotoshoot167 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page