top of page
Zoeken

Smooch your pooch: get in the picture!

Wie houdt er niet van een gezinsportret. Samen met jouw hond op de foto, ik geef je tips en tricks om jullie band vast te leggen.


Tijdens een fotosessie draait alles om jouw hond, maar ik adviseer altijd om ook samen met je hond op de foto te gaan. Waarom? Juist om de band tussen jouw en je dier vast te leggen en jou een herinnering mee te geven.

My little dog—a heartbeat at my feet." – Edith Wharton,

Of je nu samen met je hond recht in de kamera kijkt, of liever niet vol in beeld bent samen gaan we kijken waar je je goed bij voelt. Belangrijkste is dat het leuk en ontspannen is. Juiste spontane momenten samen met je hond zijn vaan de leukeste momenten tijdens een fotoshoot.

Een gezinsportret

Vooral als dieren ouder worden merk ik dat je steeds meer gaat inzien hoezeer een dier met je leven is verwoven. Hoeveel vreugde en liefde ze geven, ze maken deel uit van het gezin. En wie houdt er niet van een gezinsportret


Tips

Tijdens de fotosessie geef ik tips welke houding je aan kan nemen, hoe te staan of zitten voor de shot. Het enige wat je hoeft te doen is "keep smiling"

  • Focus op jouw dier; contact met je hond is belangrijk, oogcontact of een aanraking zorgen voor die connectie

  • Focus op elkaar; hand vasthouden, naar elkaar toeleunen, iets in je oor fluisteren etc zorgen voor een connectie tussen jouw en je partner. Mijn focus ligt op hond waardoor je een supercute portret krijgt

  • Have fun; geef een kus, een kriebel, een aai en een knuffel. Ontspan en let niet op de camera. Spontane momenten zijn vaak de leukste!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page